Hovenier Leeuwarden

Hovenierdichtbij.nl, de juiste hovenier/tuinman voor U in Leeuwarden

Een verzorgde tuin zorgt voor rust in uw hoofd en de mensen om u heen. De tuin wordt ook wel gezien als een weerspiegeling van het karakter. Een goed georganiseerde tuin kan dus een positief beeld van uw karakter laten zien aan de mensen in uw omgeving. De hovenier kan u hierbij helpen door uw tuin te onderhouden of van de grond af aan (eventueel samen) te ontwerpen. Bent u op zoek naar een hovenier die uw wensen kan realiseren? Lees dan snel verder.

Hovenier Leeuwarden
Hovenier Leeuwarden

Waarvoor kunt u hovenier Leeuwarden in dienst nemen?

De diensten van een hovenier komen in alle soorten en maten: van het beplanten van uw tuin tot bestrating, onderhoud en het aanleggen van vijvers. Al uw wensen en ideeën kunnen tot leven worden geroepen. Hierbij is de mate van intensiteit van de samenwerking helemaal aan u overgelaten. Ook wanneer u dus graag nog zelf in de tuin wilt werken dan kan de hovenier u hierbij in de gewenste mate ondersteunen.

Enkele van onze werkzaamheden:

–          Onderhoud –          Tuinontwerp –          Advisering
–          Beplanting –          Tuinelementen plaatsen –          Organisering
–          (sier) Bestrating –          Levering van materialen –          […]
–          Graafwerkzaamheden –          Irrigatiesystemen

 

Een van onze specialiteiten is het ontwerpen van tuinen en andere groenobjecten. Door de jaren heen hebben onze creatieve ontwerpers vele soorten tuinen gezien en zelf ontworpen. Naast de inbreng die u levert kunnen zij u dus ook uitgebreid consulteren om het optimale uit uw tuin te halen.

hovenier leeuwarden
hovenier leeuwarden

Hovenier in Leeuwarden

Onze medewerkers zijn opgeleid tot specialist in hun vakgebied en voldoen aan alle eisen die van een hovenier worden verwacht. Om de kwaliteit van onze services te bewaken stellen wij als bedrijf hoge eisen aan de vakbekwaamheid en de mate van zelfstandigheid van onze teamleden zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Wanneer u dan ook van onze diensten gebruik wilt maken krijgt u een vast persoonlijk contact binnen het bedrijf die op de hoogte is van alle ins en outs van uw tuin. Ons motto is dan ook: persoonlijk, vakbekwaam en zorgeloos.

Bent u dus op zoek naar een bekwame vakman die uw tuin op orde kan houden of brengen? Zoek niet verder en neem gerust contact met ons op. Ook eventuele vragen zien wij graag tegemoet.

Prijsindicatie hoveniers

Op basis van uw wensen kunnen wij vrijblijvend een persoonlijke offerte voor u maken. Deze zal zijn gebaseerd op de grootte van uw tuin, de soort werkzaamheden, de soorten benodigd materiaal en het aantal arbeidsuren. Laat hoveniers in Leeuwarden een offerte op maat voor u maken en bepaal daarna of u een vakman de werkzaamheden voor u wilt laten uitvoeren. Wilt u echter alvast een inschatting kunnen maken van ons tarief, dan kunt u hieronder een prijsindicatie zien van wat u kunt verwachten per werkzaamheid. Prijzen zijn inclusief arbeidsloon, materiaal en BTW.

Prijsindicatie Hovenier in Leeuwarden

Let op: onderstaand is inclusief arbeidsloon, materiaal en BTW.

Werkzaamheden: Prijzen (€)
Tuin onderhouden 40 – 50 euro per uur
Tuinontwerp maken 250 – 600 euro per ontwerp (< 250 m2)
Tuin aanleggen 50 – 100 euro per m2

 

Bij het aanleggen van een tuin wordt ervan uitgegaan dat de tuin is leeggehaald. Voor het leeghalen van de tuin wordt het uurtarief van 40 – 50 euro per uur aangehouden.

Wij van Hoveniersbedrijf leeuwarden zijn zeer prijsbewust en beantwoorden daarom graag al uw vragen betreffende de berekening van onze prijzen. Onderhandeling over de prijzen is in specifieke gevallen mogelijk.