Hovenier Alkmaar

Bent u opzoek naar een hovenier in Alkmaar? dan bent u op het juiste adres!

Wat is een hovenier?

Wat doet een hovenierbedrijf in Alkmaar? De hoofdtaak van een hovenier Alkmaar is tuinen aanleggen. Al jouw plannen voor je tuin, kan een hovenier realiseren. Denk aan: bestrating leggen, uitgraven of ophogen van je tuin, beplanting, vijvers aanleggen, schuttingen plaatsen, etc. Wil jij eerst nog een tuinontwerp? Ook dat kan een hovenier van je regelen, net zoals het onderhouden van je tuin als je zelfs geen groene vingers hebt

Opzoek naar een full service hoveniersbedrijf/hovenier in Alkmaar. Dan bent u op het juiste adres. Wij zijn u graag van dienst voor werkzaamheden zoals tuin aanleggen, tuin onderhouden, tuin verlichting, bestrating, beregeningsinstallatie en nog veel meer.

hovenier Alkmaar

Voor het uitbesteden van uw tuin werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit totaal meerdere mensen die u graag van dienst zijn voor uitbesteden van al uw tuin werkzaamheden en tuin onderhoud. Bij zowel de tuin aanleg als het onderhoud van uw tuin heeft u contact met een vaste werknemer die met zorg uw wensen verwezenlijkt.

tuinman Alkmaar

Een hovenier in Alkmaar heeft service, kwaliteit en vooral u als klant centraal staan. U neemt immers een grote beslissing waarvan u nog vele jaren wilt genieten. Onze werknemers hebben veel ervaringen en werken al langere tijd bij ons

Hierbij geven zij een deskundig advies zodat u straks de tuin heeft die aan al uw wensen voldoet. Wij nodigen u graag uit om op onze website te kijken en te zien wat er allemaal mogelijk is. U kunt via de site of telefonisch altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft.

Prijsindicatie

Wat zijn de gemiddelde prijzen van een hovenier in Alkmaar


Prijsindicatie
De prijzen zijn inclusief arbeidsloon, materiaal én btw
Tuinontwerp maken € 250 – € 500 per ontwerp
Tuin aanleggen € 50 – € 100 per m2
Tuin onderhouden € 35 – € 50 per uur

 

Heeft u bijvoorbeeld een tuin van 35 m2 en u wilt daar een bijzonder ontwerp voor laten maken? Om dit ontwerp ook direct laten realiseren door een ervaren hovenier in Alkmaar, inclusief alles erop en eraan, bent u voor de komende jaren klaar voor een bedrag van rond de € 2500.